Johtokunta kutsui JUUSO-KARHUN kunniajäseneksi

Taiteilijaseura Koillisen puheenjohtaja Lea Iso-Möttönen luovutti Koillisen taikaa 1974-2014 - taiteilijaseuran historia ja taiteilijasesittelykirjan JUUSOn edustajalle, Sulo Karjalaiselle, kummi Unto Turusen todistaessa tapahtumaa 1.4.2016. Kuvan otti taiteilija Anu Turunen, seuran pitkäaikainen jäsen.

Johtokunta käsitteli 23.3.2016 ehdotuksen;  Juuso-karhun kutsumiseksi Taiteilijaseura Koillisen jäseneksi. Taiteilija Anu Turunen välitti idean isän Unto Turusen ehdotuksen puheenjohtajalle, joka toi esityksen johtokuntaan. Itseoikeutetusti Unto Turunen toimii Juuso-karhun kummina ja puheenjohtaja Lea Iso-Möttönen valtuutettiin lähestymään Anu ja Unto Turusen kanssa Juuso-karhun edustajaa Sulo Karjalaista, joka 1.4.2016 hyväksyi kutsun ja vastaanotti Taiteilijaseuran historiakirjan.

Taiteilijaseuran jäseniä vieraili Juusoa tervehtimässä 11.5.2016. Mukana olivat puheenjohtaja Lea Iso-Möttönen, sihteeri Raija Hietala ja Juuson "kummit" Unto ja Anu Turunen. Viemisenä oli niin karkia kuin hunajaa. Jospa Juuso saisi työn myös Taiteilijaseura Koillisen tuleviin näyttelyihin.

Sulo Karjalainen ja Juuso tervehtivät Taiteilijaseura Koillisen väkeä hellällä pusulla. 11.5.2016