Rukalla Kuusamossa 11.3.2016 klo 17.00

Taidehuutokauppa 

Rukan taidehuutokauppa on onnistuneesti nyt takana. Huutokauppa eteni mallikkaasti meklari Jukka Pellin asiantuntevissa käsissä. Muutama henkilö olisi vielä mahtunut paikalle. Kaunis kiitos kaikille Opean house -tilaisuuteen klo 15-17 osallistuneille ja itse huutokaupassa mukana olleille. Kokemus oli kaikille ikimuistoinen. 

Hoitola - Taidesalonki Ruka Green Pavilionissa oli lupa olla kerrallaan 60 henkeä. Tila huutokaupalle salin suhteen oli hiukan pienehkö, mutta eri huoneisiin sijoitettu taide antoi erinomaisen mahdollisuuden syvällisiinkin  pienryhmäkeskusteluihin taiteen ympärillä.

Taidehuutokauppa oli ainutkertainen tapahtuma. Yritimme porukalla muistella, että milloin Kuusamossa on sellainen taidehuutokauppa viimeksi toteutettu. Päädyimme jopa 1990-luvun alkuun "Lapsen tähden" -huutokauppaan, joka toteutettiin Kuusamo-hotellissa. Maakuntaneuvos, joka toimi Rukan Taidesalongin huutokaupan suojelijana, oli tuolloin meklarina.  Jo oli siis aikakin herätellä taidehuutokauppahenkeä - eli palata historiallisiin tapahtumiin monessakin mielessä.

Yhteistyö taidehuutokaupan "kulttuurin" virittämiseksi Kuusamon ylängölle on nyt aloitettu.

Huutokaupassa myytiin mm. akvarelleja. rumpuja ja tekstiilitaidetta. Puhelinhuutokin tuotti yhden kaupan, jossa Koskikara akryyliväreillä maalattuna kvartsiittiliuskekiveen lähti SOS-diplomin kanssa Jyväskylään. Kiitos !

Loppuarvonnassa Hoitolan lahjakortin voitti Meeri Haataja ja Koillisen taikaa -kirjan Anu Leskelä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

 

Lisää:  

myös Facebook /Taiteilijaseura Koillinen ja Taidesalonki Ruka Green Pavilion

 

www.rukagreenpavilion.net/taidenayttelyt/taidehuutokauppa/ 

Galleristi Sanna Juga email: sanna.juga@rukagreenpavilion.com

Puheenjohtaja Lea Iso-Möttönen  email: lea.isomottonen@gmail.com

Sihteeri Valma Lämsä email: valma.lamsa@iki.fi

 

Rukan taidesalonki > www.rukagreenpavilion.net
Galleristi Sanna Jugan esittely >
www.rukagreenpavilion.net/tietoa-yrityksesta/