Albumi

TIETOJA MINUSTA

 

Olen 52-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka saapui Alajärveltä itselleen tuntemattomaan Kuusamoon syyskuussa 2015 aloittaakseen lokakuun alussa työnsä Helluntaiseurakunnan pastorina. Täällä nyt ollaan ja ihastusta täynnä!! Koillinen puhuu upeaa kieltään Pohjanmaan lakeuksilta tulleelle.

 

Olen harrastanut taiteita lapsesta asti ja 12-vuotiaana löysin öljyvärit, joista tuli heti kerroksellisuudessaan ja voimakkuudessaan minun instrumenttini lyijykynäpiirrustuksen ohella. Taide onkin ollut uskollinen ystävä, joka piti minut kasassa silloinkin kun nuoruuden uhma uhkasi syöstä koko elämän raiteiltaan. 

 

Olen maalarina ns. itseoppinut, joka onkin Erno Paasilinnan mukaan ainoa oppineisuuden laji, muut kun ovat opetettuja! Olen pitänyt muutamia näyttelyitä, mm. Alajärvellä, lapualla, Helsingissä pariinkin otteeseen ja Tampereella. Maalaan koko ajan sikäli kun päivätyö antaa siihen mahdollisuuksia. 

 

Minulle taide on aina ollut suuri innoittaja ja ilmiön nimeltä elämä selittäjä. Mielestäni taiteen tehtävä on etsiä uutta ja auttaa siten ihmistä kasvamaan niihin mahdollisuuksiin, jotka hänelle on syntymässään suotu. Taide toimii myös ihmiskunnalle pilven-ja tulenpatsaana, joka ohjaa sitä kohti yhteistä onnea ja menestystä!!